Werken bij Archipel Onderwijs & Kinderopvang 

Archipel Onderwijs & Kinderopvang.

Dat is de nieuwe naam waaronder Stichting Archipel (de stichting voor openbaar primair onderwijs) en Stichting Educatief Centrum (de stichting voor kinderdagopvang, peuterspeelgroepen en buitenschoolse opvang) in de gemeenten Brummen, Voorst en Zutphen sinds 1 januari 2019 onderwijs en kinderopvang bundelen. 

Vacature van Stichting Archipel Kinderopvang.

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor de kinderopvang

Stage in de kinderopvang.

Wil je meer informatie over stages in de kinderopvang, dan kun je contact opnemen met Inge Gammauf Assistente leidinggevende kinderopvang ingegammauf@archipelprimair.nl

Vacature Sterrenbeek onderwijs

Kindcentrum Sterrenbeek in Eerbeek zoekt voor het komende schooljaar voor groep 7-8  een enthousiaste en bevlogen leerkracht (1,0 FTE). 

 

Wie zijn wij en wat vinden wij belangrijk?

Kindcentrum Sterrenbeek biedt onderwijs en opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. We doen dit in onze kinderopvang, peutergroep, basisschool en buitenschoolse opvang. Daarin helpen we kinderen in hun ontwikkeling als mens. We stimuleren en dagen kinderen uit het beste van zichzelf te geven. Ouders zijn belangrijke partners in dit proces. We hechten veel waarde aan het samenwerken met, en de inbreng van ouders. We voeren regelmatig gesprekken met de kinderen en hun ouder(s) over het leren en leven thuis en op school.

Wat bieden we je?

Een prettige werkplek op een kindcentrum dat volop in ontwikkeling is.

Een plek waar veel van je wordt gevraagd, maar waar je ook veel kansen krijgt.

Een betrokken en enthousiast klein team.

Goede begeleiding tijdens je inwerkperiode, maar natuurlijk ook daarna. 

Wat vragen we van je?

Je hebt ervaring in de bovenbouw.

Je bent enthousiast en houdt van aanpakken.

Je hebt humor en relativeringsvermogen.

Je ziet altijd kansen.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd geraakt door het bovenstaande, stuur dan zo snel mogelijk (uiterlijk 8 juni aanstaande) je cv met een korte motivatiebrief per e-mail naar bertradstake@archipelprimair.nl 

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze vacature, dan kun je contact opnemen met Bert Radstake (directeur) via bovenstaand mailadres of 0313 651 539. 

 

Alle vacatures van Stichting Archipel Onderwijs vind je hier.

Stage in het onderwijs.

Er zijn verschillende mogelijkheden om stage te lopen bij onze stichting. Voor een (lio)stage op Sterrenbeek, kun je contact opnemen met Bert Radstake Directeur.
T:  0313 651 539
E: sterrenbeek@archipelprimair.nl

Invalpool
IJsselpool verzorgt de vervanging van leerkrachten die door ziekte of anderszins afwezig zijn. Archipel werkt hier samen met andere schoolbesturen. Samen hebben de besturen 49 openbare- en christelijke basisscholen. Elke school heeft een specifiek aanbod en een eigen identiteit. Variatie genoeg om ervaring op te doen als invaller!

Kijk voor meer informatie op: www.ijsselpool.nl

Mijn Kind

Direct naar nieuwtjes uit de groep van uw kind?
Bekijk hier de groepenpagina's van school.


Twitter