Werken bij Archipel Onderwijs & Kinderopvang 

Archipel Onderwijs & Kinderopvang.

Dat is de nieuwe naam waaronder Stichting Archipel (de stichting voor openbaar primair onderwijs) en Stichting Educatief Centrum (de stichting voor kinderdagopvang, peuterspeelgroepen en buitenschoolse opvang) in de gemeenten Brummen, Voorst en Zutphen sinds 1 januari 2019 onderwijs en kinderopvang bundelen. 

Vacatures Onderwijs Sterrenbeek.

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Vacatures Kinderopvang

STICHTING ARCHIPEL KINDEROPVANG ZOEKT: PEDAGOGISCH MEDEWERKER (M/V)
Het betreft een functie voor één jaar per direct op basis van 8 uur. Je komt te werken in onze invalpool waarbij je inzetbaar bent voor invalwerkzaamheden op al onze kindcentra binnen de gemeenten Brummen en Voorst. Op basis van de invalbehoefte word je ingepland. Dit wisselt per periode waardoor we een flexibele houding verwachten. 

GEEF JIJ KINDEREN TUSSEN 0 EN 13 JAAR IN DE GEMEENTEN BRUMMEN EN VOORST EEN TOPTIJD? 

Wil jij kinderen tussen 0 tot 13 jaar ruimte geven om te spelen, groeien, ontdekken en leren? En ben je in staat om de behoeftes van kinderen te zien en hierop in te spelen? Dan zoeken we jou! 

DIT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN: 

• een prettige werkplek in onze Kindcentra die volop in ontwikkeling zijn;  

• gezellige, leuke en leerzame werkomgevingen waar je veel kansen krijgt; 

• betrokken en enthousiaste teams; 

• goede begeleiding tijdens je inwerkperiode, maar natuurlijk ook daarna; 

• een afwisselende functie bij onze opvangorganisatie. 

 

DIT VERWACHTEN WE VAN JOU: 

• Je hebt affiniteit met kinderen en gaat respectvol met hen om. 

• Je bent enthousiast, sociaal, betrokken en daadkrachtig en durft verantwoording te nemen. • Je vindt samenwerken belangrijk. 

• Je bent sociaal en communicatief vaardig in contacten met kinderen en collega’s. 

• Bij voorkeur heb je werkervaring als pedagogisch medewerker en ben je in het bezit van een afgerond MBO- of HBO-opleiding geldend voor de kinderopvang. Voor de BSO kan dit ook een sport of culturele opleiding zijn. 

 

INTERESSE? 

Zin in deze uitdaging? Stuur dan je CV en motivatie naar sabinadettmers@archipelprimair.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op via bovengenoemd e-mailadres.

 

Stage in de kinderopvang.

Wil je meer informatie over stages in de kinderopvang, dan kun je contact opnemen met Inge Gammauf Assistente leidinggevende kinderopvang ingegammauf@archipelprimair.nl

Alle vacatures van Stichting Archipel Onderwijs vind je hier.

Stage in het onderwijs.

Er zijn verschillende mogelijkheden om stage te lopen bij onze stichting. Voor een (lio)stage op Sterrenbeek, kun je contact opnemen met Bert Radstake Directeur.
T:  0313 651 539
E: sterrenbeek@archipelprimair.nl

Invalpool
IJsselpool verzorgt de vervanging van leerkrachten die door ziekte of anderszins afwezig zijn. Archipel werkt hier samen met andere schoolbesturen. Samen hebben de besturen 49 openbare- en christelijke basisscholen. Elke school heeft een specifiek aanbod en een eigen identiteit. Variatie genoeg om ervaring op te doen als invaller!

Kijk voor meer informatie op: www.ijsselpool.nl


 

Mijn Kind