Werken bij Archipel Onderwijs & Kinderopvang 

Archipel Onderwijs & Kinderopvang.

Dat is de nieuwe naam waaronder Stichting Archipel (de stichting voor openbaar primair onderwijs) en Stichting Educatief Centrum (de stichting voor kinderdagopvang, peuterspeelgroepen en buitenschoolse opvang) in de gemeenten Brummen, Voorst en Zutphen sinds 1 januari 2019 onderwijs en kinderopvang bundelen. 

Vacatures Onderwijs Sterrenbeek.

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Vacatures Kinderopvang

Pedagogisch medewerker KDV

Wil jij kinderen tussen 0 tot 4 jaar ruimte geven om te spelen, groeien, ontdekken en leren? En ben je in staat om de behoeftes van kinderen te zien en hierop in te spelen? Dan zoeken we jou!

Ons uitgangspunt

Kindcentrum Sterrenbeek biedt onderwijs en kinderopvang onder één dak. Samen met een andere pedagogisch medewerker bied jij de jongste kinderen in het kinderdagverblijf de beste start die zij zich kunnen wensen. Daarnaast voel jij je als een vis in het water om collega’s te vervangen als zij zelf niet voor de groep kunnen staan. Niet alleen op Kindcentrum Sterrenbeek, maar ook op onze kindcentra in de gemeenten Brummen en Voorst.

Jouw profiel:

• Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO-opleiding tot pedagogisch medewerker of in de richting daarvan (je kunt een diplomacheck doen op kinderopvang-werkt.nl).

• Je bent enthousiast, sociaal, betrokken en daadkrachtig en durft verantwoording te nemen.

• Je vindt samenwerken belangrijk.

• Je bent communicatief vaardig in contacten met kinderen en collega’s.

Wat wij jou te bieden hebben

Wij bieden een prettige werkplek in een kindcentrum dat volop in ontwikkeling is, in een betrokken en enthousiast team. In onze gezellige en leerzame werkomgeving krijg je alle kans om jezelf te ontwikkelen, met een goede begeleiding tijdens je inwerkperiode (en natuurlijk ook daarna).

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Inge Gammauf, assistent leidinggevende kinderopvang bij kindcentrum Sterrenbeek, via ingegammauf@archipelprimair.nl. Je kunt haar ook op maandag, dinsdag en donderdag bereiken via 0313-651539.

Iets voor jou?

Zin in deze uitdaging? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV voor 30 juni naar ingegammauf@archipelprimair.nl.

De eerste gesprekken vinden plaats in week 27.

Over deze functie

• 20 uur

• Per direct

• Dienstverband van een jaar bij Stichting Archipel Kinderopvang, met uitzicht op een vaste aanstelling.

• Werkdagen: in overleg

CAO en voorwaarden

Je dienstverband valt binnen de CAO Kinderopvang. De inschaling is afhankelijk van jouw ervaring.

Stichting Archipel Kinderopvang biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden en investeert in opleidingen en scholingen.Pedagogisch medewerker - vakantiekracht

Verschillende kindcentra in gemeenten Brummen & Voorst

Wil jij kinderen tussen 0 tot 13 jaar in de zomervakantie ruimte geven om te spelen, groeien, ontdekken en leren? En vind je het leuk om bij verschillende kindcentra zelf een groep te draaien? Dan zoeken we jou!

Ons uitgangspunt

We zoeken pedagogisch medewerkers die kinderen van 0 tot 13 jaar in verschillende kindcentra in de gemeenten Brummen en Voorst een topvakantie willen geven. Samen met onze pedagogisch medewerkers kun je werken in het kinderdagverblijf (0-4 jaar) en in de vakantieopvang van een BSO (4 tot 13 jaar). Zeker voor wie net een MBO-opleiding tot pedagogisch medewerker heeft afgerond is dit de perfecte ‘vakantiebaan’ om ervaring op te doen!

Jouw profiel:

• Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO-opleiding tot pedagogisch medewerker of in de richting daarvan (je kunt een diplomacheck doen op kinderopvang-werkt.nl).

• Je bent enthousiast, sociaal en daadkrachtig.

• Je vindt samenwerken leuk.

• Je bent communicatief vaardig in contacten met kinderen en collega’s.

Wat wij jou te bieden hebben:

Wij bieden een prettige werkplek in kindcentra die tijdens de zomervakantie kinderen een fijne en veilige plek willen bieden. Je krijgt van ons goede begeleiding. Al onze locaties voldoen aan de wetgeving omtrent ventilatie, zodat je je werk kunt doen in fijne temperaturen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Sabina Dettmers, coördinator kinderopvang bij Stichting Archipel Kinderopvang, via sabinadettmers@archipelprimair.nl.

Iets voor jou?

Zin in deze uitdaging? Stuur dan een korte motivatie en je CV voor 30 juni naar sabinadettmers@archipelprimair.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 27/28.

Over deze functie

• Aantal uren: in overleg

• Werkperiode: de gehele zomervakantie, we hanteren de vakantieperiode van regio Midden.

• Dienstverband voor bepaalde tijd bij Stichting Archipel Kinderopvang.

• Werkdagen: in overleg

Je dienstverband valt binnen de CAO Kinderopvang. De inschaling is afhankelijk van jouw ervaring.

Stichting Archipel Kinderopvang biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden en investeert in opleidingen en scholingen.

Stage in de kinderopvang.

Wil je meer informatie over stages in de kinderopvang, dan kun je contact opnemen met Inge Gammauf Assistente leidinggevende kinderopvang ingegammauf@archipelprimair.nl

Alle vacatures van Stichting Archipel Onderwijs vind je hier.

Stage in het onderwijs.

Er zijn verschillende mogelijkheden om stage te lopen bij onze stichting. Voor een (lio)stage op Sterrenbeek, kun je contact opnemen met Bert Radstake Directeur.
T:  0313 651 539
E: sterrenbeek@archipelprimair.nl

Invalpool
IJsselpool verzorgt de vervanging van leerkrachten die door ziekte of anderszins afwezig zijn. Archipel werkt hier samen met andere schoolbesturen. Samen hebben de besturen 49 openbare- en christelijke basisscholen. Elke school heeft een specifiek aanbod en een eigen identiteit. Variatie genoeg om ervaring op te doen als invaller!

Kijk voor meer informatie op: www.ijsselpool.nl

 

Mijn Kind