Kinderdagverblijf 

Ons kinderdagverblijf bestaat uit 3 horizontale stamgroepen, De Kikkertjes, De Eendjes en De Molletjes, waarin per dag maximaal 10 kinderen in de leeftijd van 0 tot 2,5 jaar door professionele pedagogisch medewerkers opgevangen kunnen worden. 

Bij binnenkomst valt gelijk de grote hal op, waar de kinderen de ruimte hebben voor spel en beweging. De groepen De Eendjes, De Kikkertjes en De Molletjes komen uit op deze speelhal, zodat de kinderen uit de verschillende groepen met elkaar kunnen spelen. De groepsruimten zijn gezellig ingericht en afgestemd op de leeftijden van de kinderen. Iedere groep heeft ook een uitgang naar de grote kindvriendelijke tuin die is opgedeeld in 2 gedeeltes. Zodra het mogelijk is gaan de kinderen naar buiten om te rennen, fietsen en klimmen.

  • Door het aanbieden van activiteiten wordt een positieve bijdrage geleverd aan het welbevinden en de ontwikkeling van kinderen.

Het kinderdagverblijf is met uitzondering van officiële feestdagen en een jaarlijkse studiedag iedere werkdag geopend van 7.30 uur – 18.30 uur. De tarieven van de opvang kunt u hier bekijken.

Wilt u eens een kijkje nemen, dat kan natuurlijk. Wij nemen daar graag de tijd voor,
bel voor een afspraak 0313-651539.
E-mail: kdv.sterrenbeek@archipelprimair.nl
Kinderopvang Kindcentrum Sterrenbeek Eerbeek

Heeft u interesse in opvang op ons kinderdagverblijf voor uw kind(eren)? Dan kunt u contact opnemen met Yvonne Bosman van de kindplanning via mail yvonnebosman@archipelprimair.nl of uw kind direct aanmelden via deze link.

Mijn Kind