Verduurzamingspremie Wetenschap & Technologie


Onderwerp:         verantwoording verduurzamingspremie

Eerbeek, 8 september 2016

De verduurzamingspremie is door ons ingezet om materialen aan te schaffen die we inzetten bij onze technieklessen.

Naast onze techniekkasten misten wij groot constructiemateriaal. Ook wilden wij graag materialen hebben om te kunnen bouwen,  die voor elke groep inzetbaar zouden zijn en ook in circuitvorm makkelijk ingezet konden worden.

 Voor het grote constructiemateriaal hebben wij MOOV aangeschaft. hiermee kunnen de verschillende groepen aan de slag. Ook voor verschillende leeftijdsgemengde groepen kan dit materiaal goed worden ingezet. De doos bestaat uit groot bouwmateriaal waarvan diverse objecten gemaakt kunnen worden. Het materiaal is afgelopen schooljaar jaar ingezet tijdens de technieklessen in de klassen en tijdens de projectweken bij het onderdeel techniek. Vanaf groep 3 hebben alle groepen er mee gewerkt. Dit jaar gaan we het materiaal ook inzetten in groep 1/2.

 Voor het bouwmateriaal hebben wij 2 grote kisten Kapla gekocht. Hiermee worden kinderen uitgedaagd bouwwerken te bouwen. Er zijn ook een aantal voorbeeldboeken aangeschaft. De kisten worden wekelijks gebruikt door alle groepen. Het werken met de kisten zit in een aantal groepsroosters, zodat bij extra tijd of bij techniek de kisten kunnen worden ingezet. De kisten worden ook gebruikt bij de lessen in de projectweken.

Mijn Kind

Direct naar nieuwtjes uit de groep van uw kind?
Bekijk hier de groepenpagina's van school.


Twitter