Koffieochtend PSG en KDV
Startdatum/tijd:
maandag 18 februari 2019 08:30
Einddatum/tijd
maandag 18 februari 2019 10:00
Terugkerende gebeurtenis
Terugkerende gebeurtenis Elke 1 dagen tot 22-2-2019 (totaal 5 gebeurtenissen)
Prioriteit:
Normaal
Omschrijving:
Koffieochtend
Twee keer per jaar vinden koffieochtenden plaats op het KDV en de PSG. Tijdens de ochtend trakteren we de ouders op een kopje koffie of thee. Het is een ideaal moment om mee te kijken met het kind, ervaringen uit te wisselen met andere ouders en om elkaar beter te leren kennen.

Bij de PSG zijn ouders welkom om gezellig met hun kind te spelen, samen in de kring te gaan en te genieten van een kopje koffie of thee. De koffie/thee staat klaar tijdens de breng-tijden, vervolgens kunnen ouders samen met hun kind nog even spelen. Om 9.30 uur gaan we opruimen en aansluitend in de kring, tegen 10.00 uur zwaaien wij de ouders uit.

Bij het KDV staat ieder morgen de koffie/thee klaar en kunt u langer blijven op de groep om mee te kijken, te spelen en voor de gezelligheid.
We hebben op vrijdag 15 maart een open peuterochtend. Op deze speciaal georganiseerde ochtend draaien we het peutergroepje De Vissen en zijn alle peuters van het KDV en hun ouders welkom. Ouders kunnen zo zien wat we doen op een reguliere peuterochtend op het KDV.
Aangemaakt door beheer Op zaterdag 25 augustus 2018