Meekijk ochtend KDV De Vissen peutergroep
Startdatum/tijd:
dinsdag 21 februari 2017 09:00
Einddatum/tijd
dinsdag 21 februari 2017 10:00
Terugkerende gebeurtenis
Enkele
Prioriteit:
Normaal
Omschrijving:
In de week van 20 t/m 24 februari zijn er koffie ochtenden,. Iedere ochtend staat er koffie en thee klaar als u uw kind komt brengen op het kinderdagverblijf. Dus kom gerust iets eerder, zodat u toch op tijd op u werk kunt verschijnen.

Voor ouders van de kinderen van de peutergroep zijn er inloopochtenden. Dit betekent dat u welkom bent op de peutergroep om gezellig een tijdje met uw kind te spelen/knutselen en samen in de kring te gaan. Zo kunt u zien en meemaken hoe wij het peuterprogramma draaien.
Op maandag, dinsdag en donderdag staat de koffie/thee vanaf 9 uur klaar en kunt u samen met uw kind nog even spelen. Om 9.30 uur gaan we opruimen en aansluitend in de kring, tegen 10.00 uur zwaaien wij u uit en gaat u weer naar huis of naar het werk.
U mag zelf weten op welke ochtend u komt koffie/thee drinken. Bij voorkeur op de vaste dag van uw kind. Als het niet op uw werkdag kan, mag het op een andere ochtend. U blijft dan zelf verantwoordelijk voor uw kind en neemt uw kind ook weer mee naar huis. Er zal namelijk geen extra pedagogisch medewerker aanwezig zijn.
Mocht u zelf niet kunnen mag ook opa of oma een kijkje komen nemen. Dit dan wel op de vaste dag van uw kind.
Aangemaakt door beheer Op woensdag 15 februari 2017